top of page

Een cosmetische ingreep in het aangezicht zorgt ervoor dat u er op een natuurlijke manier frisser uit gaat zien. Op het gebied van gelaatschirurgie is veel mogelijk. 

Gelaatchirurgie

Prijzen vanaf €850

Ooglidcorrectie

Wanneer u klachten heeft van overhangende bovenoogleden, dan is een bovenooglidcorrectie voor u een goede oplossing. Uw zicht wordt beter, u hebt minder last van zware oogleden en uw vermoeide uitstraling verdwijnt.  Soms is het nodig om de verslapte spieren van uw bovenooglid mee te corrigeren. Dit wordt een levatorplastiek genoemd. Indien u klachten hebt van wallen onder uw ogen kan onderooglidcorrectie een geschikte ingreep voor u zijn.  Bij deze operatie kunnen verschillende technieken gebruikt worden, zoals het verplaatsen of verwijderen van vet, het verstevigen van de spier, of het fixeren van structuren.

Wenkbrauwlift

Bij een lage stand van uw wenkbrauwen kan een wenkbrauwlift of een voorhoofdslift een goede optie zijn. Hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot verminderd zicht en een vermoeide, verouderde of boze uitstraling. Uw wenkbrauwen kunnen op verschillende manieren weer omhoog gebracht worden. Bij een directe wenkbrauwlift worden uw wenkbrauwen omhoog gebracht  door de overtollige huid boven uw wenkbrauwen te verwijderen. 

Voorhoofdslift

Bij een voorhoofdslift wordt uw voorhoofd strak getrokken, waarbij uw wenkbrauwen weer omhoog komen. De overtollige huid wordt verwijderd ter hoogte van uw haarlijn. U kunt een open voorhoofdslift of een endoscopische voorhoofdslift ondergaan. Het kan zijn dat uw plastisch chirurg u een wenkbrauwlift of voorhoofdslift in combinatie met een bovenooglidcorrectie adviseert. U bespreekt samen met uw plastisch chirurg wat voor u de beste techniek is om uw wenkbrauwen weer omhoog te brengen

bottom of page