top of page

Oorcorrecties

Vanaf €700

Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend consult.

Oorcorrecties

Bij de Rijnland Kliniek bieden we de meest geavanceerde en professionele oorcorrectie behandelingen aan, uitgevoerd door ervaren specialisten. Of het nu gaat om flaporen, afstaande oren of andere oorproblemen, wij begrijpen dat uw uiterlijk een belangrijke rol speelt in uw zelfvertrouwen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden naar een resultaat waar u trots op zult zijn.


Oorcorrectie procedure bij de Rijnland Kliniek

Bij de Rijnland Kliniek staat persoonlijke aandacht centraal. De behandeling gaat als volgt: 


1. Consult: Tijdens een persoonlijk consult luisteren onze specialisten naar uw wensen en verwachtingen. Ze zullen u grondig onderzoeken om de meest geschikte behandelingsaanpak voor uw specifieke situatie te bepalen.


2. De behandeling: Onze oorcorrectie procedures worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waarbij uw comfort en veiligheid onze hoogste prioriteit hebben. Afhankelijk van uw behoeften kan de behandeling het corrigeren van flaporen, het verminderen van de grootte van de oren of het herstellen van afstaande oren omvatten.


3. Herstel en nazorg: Na de ingreep zal ons team ervoor zorgen dat u goed herstelt. We zullen u voorzien van duidelijke instructies om het genezingsproces te bevorderen en eventuele zorgen of vragen te beantwoorden.


Boek een vrijblijvend consult voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van een oorcorrectie.

bottom of page