top of page

Disclaimer

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Rijnland Kliniek kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan als gevolg van gebruikmaking van en/of vertrouwen op de informatie op deze website. Rijnland Kliniek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar vanaf deze site wordt verwezen. De onjuistheid of onvolledigheid daarvan kan evenmin leiden tot aansprakelijkheid van de Rijnland Kliniek.

Links naar andere websites

Op onze website staan links naar websites van andere organisaties. Ook verwijzen andere websites naar onze website. Deze links van en naar derden vallen buiten onze controle. Rijnland Kliniek kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de websites van anderen.

Copyright

De gegevens op deze website zoals teksten, foto's, illustraties en ander grafisch materiaal zijn eigendom of in licentie bij Rijnland Kliniek en worden daarmee ook auteursrechtelijk beschermd. Wilt u gegevens van de website www.rijnlandkliniek.nl overnemen? Neem dan contact op via poliplastischechirurgie@alrijne.nl

bottom of page