top of page

Overige correcties

Vanaf €1.600

Van moedervlekken verwijderen tot een Mommy make-over, je kunt bij de Rijnland Kliniek terecht. Boek een vrijblijvend consult om de mogelijkheden te bespreken.

Overige correcties

Littekencorrectie

Een littekencorrectie kan een goede oplossing zijn bij storende littekens. Littekenweefsel ontstaat na een huidbeschadiging door bijvoorbeeld een operatie, ongeval of een brandwond. Met een littekencorrectie worden de littekens minder opvallend gemaakt door het littekenweefsel te verminderen, te verkleinen of te verplaatsen. Hierdoor kan het litteken cosmetisch verbeteren, en/of kunnen de functionele klachten die het litteken geeft verminderen. Soms kunnen littekens verdikt zijn (hypertrofisch), of groeien rondom de grenzen van het originele litteken (keloïd). Vooral bij mensen met een donkere of lichte, rossige huidskleur komt deze overmatige littekenvorming voor. Bij bepaalde lichaamsdelen is er een vergrote kans op littekenvorming, zoals de schouders en het borstbeen. Met uw plastisch chirurg kunt u bespreken welke techniek het meest geschikt is om uw litteken te verbeteren.


Moedervlekken

Uw plastisch chirurg kan uw moedervlekken verwijderen indien u deze cosmetisch storend vindt of als u er klachten van ervaart, bijvoorbeeld bij het scheren. Moedervlekken zijn bruine, verheven vlekken op de huid die veroorzaakt worden door een opeenhoping van goedaardige pigmentvormende cellen in de huid. Ze kunnen verschillen in vorm, grootte, en kleur. Door middel van een kleine ingreep kunnen de moedervlekken door uw plastisch chirurg verwijderd worden. Vanzelfsprekend wordt het litteken hierbij zo onopvallend mogelijk gemaakt. 


Schaamlipcorrectie

Met een schaamlipcorrectie kunnen uw binnenste of buitenste schaamlippen gecorrigeerd worden. Een schaamlipcorrectie is een goede oplossing wanneer u last heeft van uw schaamlippen, bijvoorbeeld bij het sporten, vrijen of fietsen, ofwel om cosmetische redenen. De medische term voor deze ingreep is een labiareductie. Samen met uw plastisch chirurg kunt u deze behandeling doorspreken. Binnen de Rijnland Kliniek is het altijd mogelijk om door een vrouwelijke plastisch chirurg gezien en behandeld te worden.

bottom of page