top of page

Botox

Vanaf €150

Botox zorgt voor een frisser en gezondere uitstraling. Boek een vrijblijvend consult om de mogelijkheden te bespreken.

Botox

Bij ons ontdek je hoe botox kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van je uitstraling en het herwinnen van je jeugdige gloed. Een botox behandeling is een methode om een fris, jong en natuurlijk uitziend uiterlijk te krijgen.


Wat is botox?

Botuline toxine, de werkende stof in botox, remt de spierbewegingen. Op die manier kan het gebruik van botox zorgen voor minder rimpels in het gelaat en wordt uw gezichtsuitdrukking frisser en gezonder. De zones in het gelaat die met Botox behandeld kunnen worden zijn onder andere de frons-rimpels, de voorhoofdsrimpels of de kraaienpootjes. Botox kan bovendien gebruikt worden om medische klachten te verminderen, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig zweten.


Waarom kiezen mensen voor Botox?

  • Rimpelvermindering: Botox is buitengewoon effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels die ontstaan door spierbewegingen, zoals fronslijnen en kraaienpootjes.

  • Preventie van veroudering: Botox-behandelingen kunnen helpen bij het voorkomen van nieuwe rimpels, doordat het de spieren ontspant en de vorming van nieuwe lijnen vermindert.

  • Verbeterde huidtextuur: Na een Botox-behandeling zul je merken dat je huid gladder en gelijkmatiger aanvoelt, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

  • Niet-chirurgische oplossing: Botox is een niet-chirurgische ingreep, wat betekent dat er geen operatie of hersteltijd nodig is. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.

  • Veiligheid en deskundige begeleiding: Onze ervaren en gecertificeerde specialisten voeren de behandeling uit met de hoogste aandacht voor veiligheid en precisie.


Is botox veilig?

Botox is veilig wanneer het wordt toegediend door een professional. De dosering die wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden is minimaal en gecontroleerd, waardoor er geen langetermijneffecten zijn. Het is echter belangrijk om altijd naar een erkende en gerenommeerde kliniek te gaan om de beste resultaten te garanderen.


De botox behandeling:

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid Botox in specifieke spieren geïnjecteerd met een zeer fijne naald. De procedure is over het algemeen pijnloos, en het duurt meestal niet langer dan een paar minuten tot een half uur, afhankelijk van het aantal injecties.


Als je op zoek bent naar een niet-chirurgische en effectieve oplossing om rimpels te verminderen en een jeugdige uitstraling te herwinnen, is Botox wellicht de juiste keuze voor jou. Bij onze kliniek staan deskundige plastisch chirurgen klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

bottom of page