top of page

Borstcorrecties

Vanaf €5.200

Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend consult.

Borstcorrecties

Een mooie borstcorrectie begint bij een goed advies op maat. Onze plastisch chirurgen zijn hier zeer ervaren in en begeleiden u graag in dit proces. Samen met u stellen wij een behandeling af. U kunt bij ons terecht voor: borstvergroting, borstverkleining, borstlift, tepelcorrectie, gynaecomastie en algemene borstcorrecties.


Borstverkleining

Indien u klachten hebt door grote borsten kan een borstverkleining de oplossing zijn. Te grote en zware borsten kunnen voor rug-, nek-, en schouderklachten zorgen. Vaak veroorzaken de grote borsten ook psychische klachten en schaamte. Bovendien kan het lastig zijn om passende bovenkleding te vinden. De operatie wordt vergoed door de zorgverzekeraar indien u voldoet aan bepaalde criteria. Samen met uw plastisch chirurg kunt u bespreken of een borstverkleining een geschikte operatie voor u is en of u wellicht in aanmerking komt voor een vergoeding via de zorgverzekeraar. 


Borstlift

Een borstlift is een methode om uw borsten te liften en te verstevigen. Deze operatie kan geschikt zijn voor u als u zich er aan stoort dat uw borsten verslapt zijn of zijn gaan hangen, bijvoorbeeld door zwangerschap, gewichtsverlies of veroudering. Vaak heeft het bovenste deel van de borsten geen vulling meer en zitten de tepels lager dan de borstplooi. Met een borstlift verplaatsen we het borstvolume en de tepel weer naar boven. Indien gewenst kunnen we voor extra volume ook een prothese bij plaatsen. Samen met uw plastisch chirurg bespreekt u of met deze operatie het voor u gewenste effect bereikt kan worden.


bottom of page