top of page

Liposuctie

Vanaf €2.100

Liposuctie is een goede oplossing voor storende vetophopingen die niet verdwijnen door sporten en gezonde voeding.

Liposuctie

Liposuctie is een goede oplossing voor storende vetophopingen die niet verdwijnen door sporten en gezonde voeding. Bij de Rijnland Kliniek begrijpen we dat het behalen van uw gewenste lichaamscontouren soms een uitdaging kan zijn, zelfs met gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging. Liposuctie is echter geen oplossing voor gewichtsverlies of obesitas. In plaats daarvan is het een doelgerichte behandeling om probleemgebieden aan te pakken en uw lichaam te vormen naar uw esthetische wensen.


Wat is liposuctie? 

Liposuctie, ook wel bekend als liposculptuur, is een chirurgische ingreep die zich richt op het verwijderen van overtollig vet uit specifieke delen van het lichaam, zoals buik, dijen, heupen, armen, enkels, kin en meer. Deze procedure wordt uitgevoerd door één van onze ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen, die met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur ongewenst vet zorgvuldig afzuigen, waardoor een meer gestroomlijnde lichaamsvorm ontstaat. Door een liposuctie-behandeling kan vet op uw buik, heupen, benen, armen of rug met fijne canules weggezogen worden. Hiermee verdwijnt het ongewenste vet en worden uw lichaamscontouren weer in verhouding gebracht. Door liposuctie worden de vetcellen definitief verwijderd, waardoor de vetcellen op deze plek dus niet meer terug kunnen komen. Uw plastisch chirurg kan samen met u bespreken of met een liposuctie het voor u gewenste resultaat behaald kan worden.


Deskundig en vertrouwd

Bij de Rijnland Kliniek zetten we ons in voor de veiligheid en tevredenheid van onze patiënten. Voordat u een liposuctie-procedure ondergaat, zult u een uitgebreide consult hebben met onze één van onze plastisch chirurgen. Tijdens deze consultatie zal de chirurg uw gezondheidstoestand evalueren, uw esthetische doelen bespreken en u voorzien van een persoonlijk behandelplan.


bottom of page